Printer Friendly Version Sastanak ambasadora Tomaševića sa predstavnicima kompanije Jaffa DOO Crvenka @ 2 February 2024 08:19 AM

Tokom poslovnog boravka u Bukureštu, generalni direktor Jaffa DOO Crvenka Bojan Knežević i direktor marketinga Aleksandar Poznanić realizovali su posetu Ambasadi R. Srbije u Bukureštu, gde su imali sastanak sa ambasadorom Stefanom Tomaševićem.

Tom prilikom, analizirane su dosadašnje aktivnosti na planu pozicioniranja srpskih proizvoda na rumunskom tržištu i razgovarano o budućim planovima. Ambasador Tomašević je izrazio zadovoljstvo zbog ogromnog uspeha koji je Jaffa ostvarila u prethodnoj godini u Rumuniji ulaskom u veliki broj prodajnih objekata, i izrazio spremnost Ambasade da nastavi sa pružanjem podrške srpskim proizvođačima.

Ambasador Tomašević je naglasio da je naročito ponosan jer je dosadašnje angažovanje Ambasade dalo odlične rezultate, otvorilo prostor i stvorilo neophodne uslove za poslovanje srpskih kompanija, čime se značajno obogaćuje trgovinska razmena između Srbije i Rumunije.