Printer Friendly Version Састанак амбасадора Томашевића са представницима компаније Jaffa DOO Crvenka @ 2 February 2024 08:18 AM

Током пословног боравка у Букурешту, генерални директор Jaffa DOO Crvenka Бојан Кнежевић и директор маркетинга Александар Познанић реализовали су посету Амбасади Р. Србије у Букурешту, где су имали састанак са амбасадором Стефаном Томашевићем.

Том приликом, анализиране су досадашње активности на плану позиционирања српских производа на румунском тржишту и разговарано о будућим плановима. Амбасадор Томашевић је изразио задовољство због огромног успеха који је Jaffa остварила у претходној години у Румунији уласком у велики број продајних објеката, и изразио спремност Амбасаде да настави са пружањем подршке српским произвођачима.

Амбасадор Томашевић је нагласио да је нарочито поносан јер је досадашње ангажовање Амбасаде дало одличне резултате, отворило простор и створило неопходне услове за пословање српских компанија, чиме се значајно обогаћује трговинска размена између Србије и Румуније.