Printer Friendly Version Десета конференција српске медицинске дијаспоре, Београд, 20-22. јуна 2019. године @ 7 February 2019 12:50 PM

Обавештавамо да ће се под покровитељством Њ.К.В. Принца Александра и Принцезе Катарине Карађорђевић, у периоду од 20. до 22. јуна 2019. године, у Београду одржати Десета конференција српске медицинске дијаспоре. Свечано отварање Конференције заказано је за 20. јун 2019. године у 9.00 часова у београдском хотелу „Хилтон“. Пријем за све учеснике одржаће се 20. јуна 2019. године у Краљевском двору, након чега ће бити приређена вечера у част предавача и партнера поменутог скупа.

Циљ Конференције је да се српски лекари из иностранства и међународни стручњаци окупе на једном месту у мисији подршке српском здравственом систему, промовишући солидарност, пријатељство и размену знања.

Поред Министарства спољних послова Републике Србије, организацију Конференције подржали су и Министарство здравља Републике Србије, Светска здравствена организација, Медицински факултет, Универзитетска дечија клиника, Лекарска комора Србије и Краљевски медицински одбор.