Printer Friendly Version Međunarodni sajam turizma u Bukureštu @ 19 March 2014 10:33 AM

U periodu od 13. do 16. marta o.g. u Bukureštu je održan međunarodni sajam turizma „TTR Romanian Tourism Fair“ na kome su se okupile kompanije iz 24 zemlje: Izraela, Makedonije, Bugarske, Rumunije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Grčke, Ukrajine, Austrije, Italije, Poljske, Kipra, Moldavije, Velike Britanije, Mađarske, Jordana, Holandije, Češke, Kine, Maroka, Malezije, Egipta i Srbije.


Na ovom sajmu je (četvrtu godinu za redom) učestvovala Turistička organizacija Srbije, u saradnji da ambasadom RS u Bukureštu. Na reprezentativnom zajedničkom štandu svoju ponudu su predstavili i Turistička organizacija Vojvodine, Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Zlatibora, nacionalni avio prevoznik Air Serbia, kompanija MK Resort – Kopaonik i turistička agencija Eurojet.


Rumunskom turističkom tržištu predstavljena je celokupna turistička ponuda Srbije. Izložbeni prostor Srbije posetio je veliki broj gostiju - posetilaca sajma, kojima su davane razne informacije i promotivni materijal (katalozi, brošure i drugo) sa turističkom ponudom naše zemlje. Tokom održavanja sajma turizma održani su brojni sastanci sa predstavnicima rumunskih kompanija iz oblasti turizma.
Na štandu je organizovana promotivna nagradna igra (TOS, Air Serbia, MK Resort i agencija Eurojet). Prema oceni izlagača nastup Srbije na ovogodišnjem sajmu turizma je bio veoma uspešan.