Printer Friendly Version Међународни сајам туризма у Букурешту @ 19 March 2014 10:31 AM

У периоду од 13. до 16. марта о.г. у Букурешту је одржан међународни сајам туризма „TTR Romanian Tourism Fair“ на коме су се окупиле компаније из 24 земље: Израела, Македоније, Бугарске, Румуније, Црне Горе, Хрватске, Турске, Грчке, Украјине, Аустрије, Италије, Пољске, Кипра, Молдавије, Велике Британије, Мађарске, Јордана, Холандије, Чешке, Кине, Марока, Малезије, Египта и Србије.

На овом сајму је (четврту годину за редом) учествовала Туристичка организација Србије, у сарадњи да амбасадом РС у Букурешту. На репрезентативном заједничком штанду своју понуду су представили и Туристичка организација Војводине, Туристичка организација Београда, Туристичка организација Златибора, национални авио превозник Air Serbia, компанија МК Resort – Копаоник и туристичка агенција Eurojet.

Румунском туристичком тржишту представљена је целокупна туристичка понуда Србије. Изложбени простор Србије посетио је велики број гостију - посетилаца сајма, којима су даване разне информације и промотивни материјал (каталози, брошуре и друго) са туристичком понудом наше земље. Током одржавања сајма туризма одржани су бројни састанци са представницима румунских компанија из области туризма.
На штанду је организована промотивна наградна игра (ТОС, Air Serbia, МК Resort и агенција Eurojet). Према оцени излагача наступ Србије на овогодишњем сајму туризма је био веома успешан.